Prodaja Bar/Restoran/Noćni klub, Santa Marta, Magdalena, Kolumbija, calle 18 no 3-75

Prodaja - Cod. 38867

  • Tipologija: Bar/Restoran/Noćni klub
  • Područje: 140 m²
  • N° soba: 6
  • Kat: 1

La Canoa je kafić, restoran, slastičarnica i francuska pekara smještena u srcu povijesne jezgre Santa Marte, koja djeluje od 2011. godine.

Godine rada: 8 godina
Godišnji promet 125.000 €
prodajna cijena: 100.000 €

Uključeno: bilježnica kupca, knjiga recepata, sustav blagajne, računalo, unox pećnica, 3 štednjaka, aparat za kavu La Marzocco, 1 kuhinjski mikser, 4 stola od nehrđajućeg čelika, 2 hladnjaka, 2 zamrzivača, 1 mini hladnjak , 1 vinski podrum, 1 prednji i stražnji šank, 1 vitrina, 10 stolova od masivnog drva, 40 stolica, 5 sklopivih stolova za događaje, 3 klima uređaja, 1 službeni automobil, 1 računalo i pisač sa sustavom blagajnu, 2 video kamere, posuđe, pecivo i usluge, tanjuri, stakleni proizvodi, između ostalog.

Lokacija:
Smješteni smo u kući u republikanskom stilu, renovirana 140 m2 i prilagođena njegovoj djelatnosti, ima klimatiziranu sobu i ne klimatiziranu sobu i vrlo ugodan vrt. Nalazimo se u srcu povijesnog centra, vrlo aktivnog područja kafića i restorana, uobičajenih mjesta za izlete za turiste i mještane.

Naši klijenti:
Canoa je tijekom tih godina izgradio snažnu reputaciju kvalitete i usluga među "Samariosima" i stranim posjetiteljima. Važno je naglasiti činjenicu da naša klijentela nije samo turistička, što La Canoi omogućuje održavanje godišnjih aktivnosti. Također računamo na vrlo dobar odnos s hotelima i hostelima u gradu koji nas uvijek preporučuju. Imamo i nekoliko klijenata koji svoje proslave održavaju u La Canoi.

Catering / catering / dobavljač ostalih restorana i hotela Mi smo napravili knjigu kupaca s raznim hotelima i restoranima grada, koji nam redovito naručuju razne posebne vrste kruha, za jela i razne pripreme. Mi također radimo catering za velike događaje kao što su vjenčanje na plaži i bilo koje druge vrste proslava.

Naš tim: tim je vrlo dobro obučen i prati nas dugo vremena, što će također olakšati oporavak.

Naši proizvodi:
Jutarnji kruh s čokoladom, kroasanom i drugim kolačima izlazi svježe, kruh se šalje u različite restorane i hotele po narudžbi, od doručka, specijaliteta od kave i voćnih sokova, u podne a la carte jela koja spajaju najbolje domaće namirnice uz poznavanje francuske kuhinje, popodnevnu kavu, kolače i koktele, večernju večeru u romantičnoj i živoj atmosferi.

Recepti su organizirani i napisani u preciznoj i urednoj kolekciji, što omogućava da se brzo uzme u ruku i da uvijek održava standard kvalitete i realizaciju identičnih jela, a oslanjamo se na dobro dokumentirane i dokumentirane procese proizvodnje i rada. lako slijediti.

ugled
Preporučuje se u vodiču, pametnom malom i osamljenom planetu, a pojavljuje se u mnogim nacionalnim publikacijama. Vrlo smo dobro pozicionirani u društvenim mrežama Facebook 4362 voli, instagram 2366 sljedbenika i web stranicu sa svim potrebnim informacijama koje su također vrlo posjećene. Tripadvisor: ocjena 4.5 od 5 i broj 17 od 348 restorana u Santa Marti Google: kvalifikacija 4.6, Facebook ocjena: 4.8.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB